Nieuws

Nationale nachtvlindernacht 2013

nachtvlindernacht2007Een hele aardige opkomst die avond in de Millingerwaard ondanks de weersvoorspellingen! Wat ze allemaal gezien hebben is in een pdf gezet. Met dank aan Joop Schaffers.

Klik hier om de pdf te openen...

Excursieverslagen 2012

nachtvlindernacht2012 Dit jaar zijn er weer verschillende excursies door de Flora & Faunawerkgroep Gelderse Poort georganiseerd. Hiervan zijn enkele verslagen gemaakt. De verslagen en een enkele toegevoegde bijzondere zoogdierenwaarneming zijn te lezen door op deze link te klikken.

 

 


Nationale Nachtvlindernacht 2012 © Vincent Sanders

Verslag NVL-libellenexcursie 7 augustus 2011

vuurlibel11.jpgOp 7 augustus was er een NVL-libellenexcursie door de Millingerwaard. Een kort verslag is hier te lezen.


Verslag libellenexcursie 26 juni 2011

vroegeglazenmaker.jpgAfgelopen weekend was er een gezamelijke FFGP/NABU Kranenburg libellenexcursie. Voor een kort verslag hiervan, klik op lees meer...

Niet tijdens de excursie waargenomen wel elders in de Gelderse Poort waren de waarnemingen van de Zuidelijke keizerlibel en larvenhuidjes van de Rivierrombout begin van de week. Hopelijk volgen er meer waarnemingen van deze soorten...


Lees meer...

Verslag libellenexcursie Millingerwaard

Hier treft u twee verslagen van de libellenexcursie in de Millingerwaard op 8 augustus 2010. Deze is geschreven door Peter Hoppenbrouwers . Jan Nillesen schreef dit verslag . (De vermelde datum van de excursie is abusievelijk 31 juli in het pdf.)